Handelsbetingelser

Handelsbetingelser ved handel på vores hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser vores betingelser igennem, inden du handler hos Bea Garn. Bea Garn er en webshop uden fysisk butik det er dog muligt at afhente vare på vores adresse, som også er lager og farveri.

Hos
Tinna Andersen
Kærbjergvej: 37, 6753 Agerbæk
Tlf nr.: 28781444
Mail: Beagarn.handdyed@gmail.com
CVR: 35605495

Salg
Alle priser er inkl. moms (25%) og i DKK. Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard eller MobilePay. Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen sendes.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede og udsolgte varer, afvigelser fra det skrevne eller det viste billede. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Leveringstid
Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt den efterfølgende hverdag. Ordrer afgivet på lør-, søn- eller helligdage, bliver normalt afsendt førstkommende hverdag. Skulle varen være udsolgt, kan der opstå ventetid og det beklager vi. Du vil blive kontaktet, hvis dette skulle være tilfældet. I forbindelse med specielle tilbud, specielle aktiviteter eller ferier, kan der opstå længere leveringstid. Så snart varen er afsendt trækkes beløbet fra din konto. Når varen er klar til afhentning, får du en besked via sms eller mail fra fragtfirmaet, så tjek at disse oplysninger er korrekte. Vi forbeholder os ret til at fakturere dig de faktiske portoudgifter for returforsendelse, hvis din pakke ikke bliver afhentet eller modtagelse nægtes.

Reklamationsret og returnering
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen, skader, slitage, forkert vask og pleje af tekstiler. Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Bea Garn
Kærbjergvej 37
6753 Agerbæk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Varer der ønskes returneret skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage og stand. Pak derfor dine varer forsvarligt ind og send dem som pakke med PostNord eller GLS, hvis du ønsker sporing og forsikring af de returnerede varer. Husk at gemme din forsendelseskvittering, som dokumentation for at varerne er afsendt og overdraget til fragtfirmaet. Hvis du returnerer hele ordren, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Vælger du at returnere dele af dit køb, bliver beløbet på varen refunderet, dog ikke fragten. Hvis du fik fri fragt og efter returnering ikke længere opfylder betingelserne for fri fragt, modregnes fragten i det beløb, der tilbagebetales. Ved uafhentede pakker eller pakker, hvor modtagelse er nægtet, fratrækkes returneringsomkostninger i det beløb, der tilbagebetales. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Fortrydelsesret Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostningerne skal du selv afholde. Ved returnering bærer du selv risikoen for varerne i pakken indtil Bea Garn har modtaget den. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Beagarn.handdyed@gmail.com I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.